Skip Navigation

Vi søger afløsere

Har du lyst til at være med til at skabe stjernestunder, udvikling og trivsel hos ældre og sårbare mennesker?

Har du lyst til at være med til at skabe stjernestunder, udvikling og trivsel hos ældre og sårbare mennesker?

I Sundhed og Ældre søger vi løbende afløsere til at hjælpe vores faste personale med at løse opgaver for borgerne. Vi søger bl.a.:
Sygeplejersker
Social- og sundhedsassistenter
Social- og Sundhedshjælpere 
Økonomaer
Ernæringsassistenter

Hvad får du som afløser?

Vi kan garantere masser af livsbekræftende øjeblikke med borgerne. Arbejdsdage, der aldrig er ens. Og et job hvor du virkelig kan gøre en forskel i andre menneskers liv. Løn og arbejdsvilkår efter gældende overenskomster.

Derudover får du
mulighed for at skabe udvikling og trivsel hos ældre og sårbare mennesker
dygtige og søde kolleger, der viser dig vej
et job, der kan være springbræt til din drømmeuddannelse
måske et supplement til dit nuværende job eller dine studier
gode muligheder for fastansættelse
og en helt masse mere…

Hvornår, hvordan, hvor meget?

Vi tilbyder timelønnet arbejde og er meget fleksible med arbejdstider, så hvis du tilmelder dig, finder vi sammen en løsning. Vi har både helt korte og længerevarende vikariater, som vores afløsere dækker.

Du kan læse mere om arbejdet her på sitet

Hvad sker der, når vi modtager din tilmelding?

Når du tilmelder dig, vil vi bede dig svare på et par spørgsmål, så vi bedre kan matche dine ønsker og vores behov. Du vælge selv, om du vil vedhæfte en ansøgning eller bare sende dine kontaktdata. 

1. Når vi modtager din tilmelding, får du en kvittering fra os.
2. Hvis vi har en jobåbning, der matcher dig, indkalder vi dig til en samtale.
3. Du kan godt blive kontaktet af flere afdelinger, hvis du har ønsker til flere arbejdssteder eller ønsker flere timer.
4. Du er kun i vores afløserjobbank, så længe du vil. Du kan til enhver tid slette dig og så vil du ikke blive kontaktet.

Tilmeld dig vores afløserjobbank

 


I Horsens Kommune er vi optagede af at styrke det gode liv for vores ældre borgere. Det gør vi gennem nærvær, omsorg og en knaldhøj faglighed.

Her kan du se fem skarpe bud på, hvorfor du skal blive vores nye kollega.

  • Vi udvikler os sammen. Vi arbejder i fællesskab med at styrke vores faglighed og blive dygtigere gennem prøvehandlinger, aktionslæring og evaluering. Vi fejrer vores sejre og bliver hele tiden klogere inden for vores felt.
  • Vi er nysgerrige. Vi vil være med blandt de bedste, og derfor søger vi hele tiden ny viden. Det gør vi bl.a. ved at deltage i forskningsprojekter og bruge metoder som ’I sikre hænder’ og DigiRehab. Det giver os værdifulde erfaringer inden for sikker syge- og ældrepleje, som vi bruger til at sikre den bedste kvalitet for borgerne. 
  • Vi tror på, at du kan. Du får mulighed for at specialisere dig og få dine egne ansvarsområder inden for eksempelvis hjælpemidler, it eller rehabilitering.
  • Vi er på samme hold. Vi tror på, at nær og nærværende ledelse giver den bedste hverdag for både borgere og medarbejdere. Vi guider dig i hverdagens praksis, men har også tillid til, at du som medarbejder løser kerneopgaven allerbedst i fællesskab med dine nærmeste kollegaer.
  • Vi passer på dig, som er ny. Vi har fokus på den gode oplæring, introduktion og mentorordninger, så du kommer allerbedst fra start, når du bliver ansat hos os.

Vi investerer i velfærden

Over de næste år investerer vi massivt i vores ældrepleje. Allerede i 2021 tilfører vi 35 millioner kroner ekstra - og dét beløb stiger til mere end det dobbelte i løbet af de kommende år. Pengene skal gå til flere dygtige medarbejdere, som går på arbejde med både faglighed og hjerte på rette sted.

Vil du være med til at give vores ældre en omsorgsfuld og tryg hverdag, så tjek vores spændende stillinger lige her.