Gå til hovedindhold

Bliv sygeplejerske hos os

Som sygeplejerske står du i spidsen for at behandle og vejlede i den gode ældrepleje.

 • Læs op

Indhold

  Som sygeplejerske på ét af vores plejecentre eller i hjemmesygeplejen er du omdrejningspunkt for at udføre og koordinere komplekse sygeplejefaglige opgaver i samarbejde med vores øvrige medarbejdere.

  • Du har en skarp faglighed og er ikke bange for at reflektere og evaluere på både din egen og dine kollegaers daglige praksis.
  • Du er kreativ og må gerne have en lidt krøllet tankegang, når det kommer til at udvikle nye arbejdsgange og den generelle kvalitet i sygeplejen.
  • Du er dygtig til at kommunikere og går gerne forrest, når det handler om at formidle, rådgive og vejlede inden for sygeplejefaglige emner – det gælder både over for borgere, pårørende og dine kollegaer.
  • Du er en knag til at indgå i dialog og samarbejde om opgaver på tværs af faggrupper med dine SOSU-kollegaer, læger, sygehus, fysioterapeuter og øvrige samarbejdspartnere.
  • Du har øje for dine kollegaers faglige kompetencer og hjælper gerne med at bringe dem i spil.

  Kan du se dig selv i denne beskrivelse, vil vi være vilde med at modtage en ansøgning fra dig. Klik her for at se vores spændende, ledige stillinger

  Karin - sygeplejerske på plejecenter Egebo i Horsens Kommune

  - Et spændende og givende job

  Karin Brammer er sygeplejerske på plejecentret Egebo. Hun har ansvar for behandling af beboerne og undervisning af sine kollegaer i sygeplejefaglige emner.