Gå til hovedindhold

Sanne

Som SOSU-hjælper på plejecentret Præsthøjgården er Sanne Jepsen optaget af at skabe nærvær og sociale arrangementer med beboerne.

20. dec. 2022
 • Læs op

Indhold

  - Jeg er vild med at finde på arrangementer, som kan få beboerne ud af deres lejligheder og hygge sig sammen. Vi holder håndbold-aften med chips og fjernsyn, og vi har lavet vores eget lille 'værtshus', hvor beboerne kan få en drink. Lige så snart corona tillader det, er vi klar til at holde en 60'er-fest med musik og dans, fortæller Sanne Jepsen, som er SOSU-hjælper i aftenvagt på plejecentret Præsthøjgården. 
  For Sanne Jepsen er det vigtigt at skabe en tryg hverdag med god tid til den enkelte beboer:
  - Vores beboere skal bare have det godt. Det er det vigtigste for mig. At den enkelte beboer trives, kommer altid før de praktiske ting, vi skal have ordnet. Derfor holder jeg meget af at være aftenvagt., hvor vi har lidt færre praktiske opgaver og mere tid til beboerne.

  Også det gode kollegaskab og sammenhold er en ting, som Sanne Jepsen sætter pris på i sit arbejde som SOSU-hjælper:
  - Selv om vi nogle gange har travlt, er vi gode til at hjælpe hinanden, og det sætter jeg enormt stor pris på. Hvis jeg møder ind på en vagt og opvasken ikke er taget, så ved jeg, at mine kolleger har haft travlt med at være sammen med beboerne, og det er altid vigtigere end opvasken.

   

  Medskaber af det gode liv

  Billede af ældre mennesker, der sidder omkring et bord og spiser

  Som SOSU-hjælper eller -assistent i Horsens Kommune er du med til at skabe en god og tryg hverdag for vores borgere. 

  Læs mere her